top of page

VÅR HISTORIA

Det började med att Carinas bror skulle skaffa en hund. När han tittade närmare på hundmaten såg han att det var förskräckligt många ämnen som inte var naturliga. Eftersom Carina är före detta kock frågade han om inte hon kunde se över hundmaten och skapa något naturligt. Det ville hon gärna!

 

När Carina går in i något gör hon det till 100%. Hon började gå in i alla djuraffärer hon hade i sin närhet och kontrollera hundmaten i flera månader. Hon pratade med djurhomopater, veterinärer och hundägare för att få en djupare insikt i vad hundar behöver för fetter, aminosyror och vitaminer. Därefter började hon att experimentera med att skapa fina små tassar som blev fantastiska i både smaken, innehållet och utseendet.

 

Därefter föreslog hon för sin goda vän Maria Pakvis att de skulle skapa ett företag tillsammans. De hade ju båda drivit egna företag i många år och drömt om att göra något tillsammans. Efter några månaders övervägande sa Maria okej, vi kör! Och det gjorde de! Vi hade och har ett gäng glada hundar som fick ställa upp som smakpanel. De godkände maten med iver  och entusiasm

 

Vi kompletterar varandra med våra olikheter och talanger så vi tror att Dogish Delight kan bli något stort. Om inte annat så har vi ju åtminstone haft kul på resan och gjort något av våra drömmar. Räkna med att få se oss både i mataffärer och djuraffärer framöver! 

bottom of page